NIEUWS

VERHALEN UIT DE DIEPTE’
EXPOSITIE IN HUISKAMER BUURTHUIS ORANJEWIJK
De feestelijke opening van deze kleine tentoonstelling is op vrijdag ochtend 9 juni om 1030 uur. Er is koffie en thee, kom je ook?
Houd deze pagina in de gaten voor meer details!

EXPOSITIE IN VINKHUIZEN
Tot en met juli 2022 zijn de schilderijen van Maaike te zien in Magma, vlakbij de Ring. Wanneer je door de deur komt zie je werken al hangen in de gang. Ook de gang naar rechts en de ontvangstruimte in die gang is opgefleurd met Maaike’s decoratieve werken. Nog enkele weken te zien, dus wees er bij als je het nog wilt zien.
Dagen dat het gebouw open is: maandag, woensdag en vrijdag tussen 13u en 16u.

IN DE KRANT
Afgelopen weken ben je haar waarschijnlijk tegengekomen in de wijkkrant van Vinkhuizen; op de foto met gitaar, bij de gang- expositie in het MAGMA gebouw aan de Metaallaan!
Hier kun je het lezen: https://vinkhuizen.nl/523-home/nieuws/7070-schilderijen-maaike-jansma-in-gebouw-magma

IK HELP LISA! HELP JE MEE?
Voor mijn beste vriendin Lisa zamel ik geld in. Dit hebben we met een groepje opgezet. Lisa is namenlijk ziek en kan alleen behandeld worden in Australiƫ en dat is duur. Daarom hoop ik dat je een donatie wilt doen zodat Lisa wat kan opknappen. En hopelijk knapt ze enorm op, zoals andere patiƫnten. Dat gun ik haar zo!
Als je 50 euro doneert (of meer) krijg je vier kunst-kaarten van mij cadeau en vier van Lisa haar hand.

Lisa heeft onder andere ME, wat betekent dat ze vaak aan de bank gekluisterd zit, pijn heeft en niet zelf kan koken en dergelijke.
Meer info op: www.ikhelplisa.nl